PSV De Rijnruiters

Al vele jaren plezier en prestaties in hippische sport

Op Vrijdag 17 en Zaterdag 18 Januari 2020 wordt er op de Zilfia’s Hoeve te Houten de 12e indoor marathon georganiseerd door de PSV De Rijnruiters. Na het grote succes van de vorige edities is de organisatie alweer druk met de voorbereidingen voor de wedstrijd.

Net als voorgaande jaren is het uitgangspunt van de indoor marathon een diervriendelijk parcours waarbij de hoogste klasse en de beginners goed aanbod kunnen komen. De indoor marathon is zodanig opgezet dat het rijden al een stukje finale is, waardoor de spanning van het begin tot einde aanwezig is en zeer aantrekkelijk is voor deelnemers, sponsoren en publiek.

Voor de indoor marathon zijn we te gast op manege Zilfia’s Hoeve te Houten. De Zilfia’s Hoeve is een uitstekende accommodatie met een grote binnen manege en goede inrijdt mogelijkheden voor de deelnemers.

Ook in 2019 worden er twee parkoersen verreden. Er wordt gereden onder het disciplinereglement mennen / wedstrijdreglement indoor marathon van de KNHS. Het A, B, C reglement wordt niet toegepast.
Na de twee parkoersen mogen de beste combinaties door voor het finaleparcours op zaterdagavond. Ongeveer één op de vier combinaties zal terug te zien zijn in de finale. In deze finale zal er gestreden worden om prijzengeld.

Het programma ziet er nu als volgt uit:*** Ik begrijp dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyregels van de vereniging. Alle gegevens op dit formulier mogen allen gebruikt worden t.b.v. het organiseren van dit evenement. Deze gegevens worden tot maximaal 2 maanden na het evenement bewaard.

Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. ***