PSV De Rijnruiters

Al vele jaren plezier en prestaties in hippische sport


Indoor Houten 2020

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari 2020 wordt er op de Zilfia’s Hoeve te Houten de 12e indoor marathon georganiseerd door de LR en PC de Rijnruiters. Na het grote succes van de vorige edities is de organisatie alweer druk met de voorbereidingen voor de wedstrijd in 2020. Voor de menners uit West is deze wedstrijd tevens het Districtskampioenschap.

Vanaf 9 november is de inschrijving voor iedereen geopend.

Net als voorgaande jaren is het uitgangspunt van de indoor marathon een diervriendelijk parcours waarbij de hoogste klasse en de beginners goed uit de voeten kunnen. De wedstrijd is zodanig opgezet dat het rijden van het basisparcours al een finalegevoel geeft, waardoor de spanning van het begin tot einde aanwezig is. Een aantrekkelijk evenement voor deelnemers, sponsoren en publiek.

Voor de indoor marathon zijn menners en organisatie te gast op manege Zilfia’s Hoeve te Houten. De Zilfia’s Hoeve is een uitstekende accommodatie met een grote, extra lange binnenmanege en goede inrijmogelijkheden voor de deelnemers.

Na de twee basisomlopen mogen de beste combinaties door voor het finaleparcours op zaterdagavond. Ongeveer één op de vier combinaties zal terug te zien zijn in de finale, waarin gestreden wordt om prijzengeld.

Het programma komt er onder voorbehoud als volgt uit te zien:

Donderdag 16 januari 2020

20:00 uur             Verkennen, secretariaat open en het restaurant van de Zilfia's Hoeve is geopend. 

Vrijdag 17 januari 2020

09:00 uur             Tweespan pony

14:00 uur             Tandem pony

16:00 uur             Enkelspan paard

Zaterdag 18 januari 2019

08.00 uur             Tweespan paard

11.00 uur             Enkelspan pony

16.45 uur             Vierspan pony

19.30 uur             Finale

Er kan alleen worden ingeschreven via het formulier: https://forms.gle/caFRoL1zU1xUVh8U8. Inschrijvingen die voor 9 november binnen komen worden niet in behandeling genomen (m.u.v. mendistrict West). 

Je inschrijving is definitief na een bevestigingsbericht van de organisatie. De deelnemers van district West zijn van een startplaats verzekerd bij inschrijven tussen 2 en 8 november 2019. De inschrijvingstermijn sluit op 5 januari. Indien de wedstrijd voor 5 januari 2020 vol zit, komt je op een wachtlijst te staan.


*** Ik begrijp dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyregels van de vereniging. Alle gegevens op dit formulier mogen allen gebruikt worden t.b.v. het organiseren van dit evenement. Deze gegevens worden tot maximaal 2 maanden na het evenement bewaard.

Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. ***