top of page

WIJ ZOEKEN SPONSORS

Ondanks de inzet van veel vrijwilligers en het feit dat de dienstverlening van onze gediplomeerde instructeurs en instructrices op basis van non-profit plaatsvindt, heeft onze vereniging veel kosten.

De kosten van bezit, gebruik en onderhoud van onze accommodatie, materialen en materieel alsmede het organiseren van wedstrijden en activiteiten zijn hoog. Om alles te kunnen (blijven) doen zijn wij dringend op zoek naar sponsoren.

Via deze weg vragen wij u vriendelijk of u bereid bent, al dan niet samen met anderen, ons te sponsoren, dan wel of u ons in contact wilt brengen met mogelijke kandidaat-sponsoren. 

We onderscheiden twee soorten van sponsoring namelijk: 

  • vaste sponsoring
  • tijdelijke sponsoring

Belangstelling? Neem dan spoedig geheel vrijblijvend via e-mail contact met ons op.

VASTE SPONSORING

In geval van vaste sponsoring kunt u uzelf promoten c.q. reclame maken door middel van een door u ter beschikking te (gaan) stellen reclamebord.

Het betreffende reclamebord kan aan de binnenwand van onze rijhal worden bevestigd of aan de rand van onze buitenbak worden geplaatst.

Daarnaast is er een mogelijkheid om uw logo of advertentie (met automatische doorlink naar uw eigen website) op onze website te (laten) plaatsen

TIJDELIJKE SPONSORING

Indien u ons voor een wedstrijd(en) en/of activiteit(en)) wilt sponsoren zullen wij uw advertentie, logo en/of naam op onze website gedurende een bepaalde tijd vermelden, waarbij deze wordt voorzien van een automatische doorlink naar uw eigen site. De duur van deze vermelding is (mede) afhankelijk van de hoogte van het sponsorbedrag.

Ook zullen wij u in de gelegenheid stellen om uzelf ten tijde van de wedstrijd(en) of activiteit(en) te promoten c.q. reclame te maken door middel van door u ter beschikking te (gaan) stellen materialen.

Deze materialen zouden kunnen bestaan uit borden, spandoeken, vlaggen, posters, folders, brochures enzovoorts.

Tevens zullen wij voor regelmatige aandacht voor uw sponsoring/bedrijf door de speaker of omroep(st)er gedurende een wedstrijd of activiteit zorgen.

vaste sponsoren in onze rijhal 

bottom of page