PSV De Rijnruiters

Al vele jaren plezier en prestaties in hippische sport

Elke Zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur dient- indien gesleept wordt naar inzicht van de vrijwilliger iedere gebruiker de binnen en/of buitenbak vrij te houden . de tijdsduur is meestal geen uur . Alvast bedankt 

** Via Facebook kunt u de bak reserveren voor max een uur.
heeft u geen Facebook mag u een berichtje sturen naar 0653342214

**Oproepje van onze vrijwilligers!!
Elke zaterdag maar soms ook op andere dagen zijn wij bezig met de hoefslag in de binnenbak, om de "rug"bij de hoefslag weg te halen. Dat is zwaar werk, zeker voor 67 tot 77 jarigen. Wij hebben daarvoor een goede machine (1850,-) gezien. Maar financieel is het voor de club een moeilijke tijd: geen kantine inkomsten - geen wedstrijden - geen indoor, maar de vaste lasten gaan door. Wie wil er helpen, zodat wij op onze leeftijd door kunnen gaan. Onze vraag: stort een gift, onder vermelding van - hoefslag - op NL33RABO0331000709 liefs voor 25 december, dan kunnen we dit jaar nog gelukkig afsluiten. Wij storten zelf om te beginnen.
Dank.
Adrie van Dijk
Gerard de Kruif
Jan van Bodegraven
Co van Wijk**Helaas heeft de activiteiten commissie moeten besluiten om het jaarlijkse Rijnruiterkamp dat gepland stond van 17 t/m 19 oktober 2020 bij de Woelige stal in Ede, niet door te laten gaan i.v.m. de beperkingen die gelden vanwege Corona.